Culturele Markt. Rembrandt Fiësta

Culturele Markt.

De organisatie van Rembrandt Fiësta is al jaren op zoek naar een goede verhouding tussen de presentatie van de cultuur uit een bepaald land tegenover het verkopen van etenswaren, die voor verschillende culturen heel kenmerkend zijn.

Voor de 15e editie van ons Multi-Culturele festival willen we veel nadruk leggen op de presentatie van de cultuur uit een bepaald land via klederdracht, via gebruiksvoorwerpen, via kenmerkende activiteiten, via informatie over het land van herkomst enz.

Podiumprogramma

Daarnaast is er natuurlijk de presentatie van liederen, dansen en gebruiken uit het land van herkomst.

Rembrandt Fiësta kent een podiumprogramma van 12.00 uur tot 17.00 uur waarop u in de gelegenheid wordt gesteld om dit artistieke deel van uw cultuur te laten zien aan het publiek. Voor elke dansgroep, muziekgroep of andersoortige groep, die de cultuuruiting brengt, is max. 20 minuten beschikbaar.

Om duidelijk tegemoet te komen aan het Multi-culturele karakter van ons festival bieden we de mogelijkheid om etenswaar uit het land van herkomst te verkopen alleen aan groepen, die ook aan één van de twee hiervoor genoemde activiteiten een bijdrage leveren.

Rembrandt Fiësta  was weer zeer geslaagd

REMBRANDT (1) REMBRANDT (2) REMBRANDT (3) REMBRANDT (4) REMBRANDT (5) REMBRANDT (6) REMBRANDT (7) REMBRANDT (8) REMBRANDT (9) REMBRANDT (10) REMBRANDT (11) REMBRANDT (12) REMBRANDT (13) REMBRANDT (14) REMBRANDT (15) REMBRANDT (16) REMBRANDT (17) REMBRANDT (18) REMBRANDT (19) REMBRANDT (20) REMBRANDT (21) REMBRANDT (22) REMBRANDT (23) REMBRANDT (24) REMBRANDT (25) REMBRANDT (26) REMBRANDT (27) REMBRANDT (28) REMBRANDT (29) REMBRANDT (30) REMBRANDT (31) REMBRANDT (32) REMBRANDT (33) REMBRANDT (34) REMBRANDT (35) REMBRANDT (36) REMBRANDT (37) REMBRANDT (38) REMBRANDT (39) REMBRANDT (40)