De Almelose Haringparty 2016!

De 10e editie – Donderdag 16 juni

Het vaatje haring bracht in totaal 16000 euro op

haring party (13)

Voor het 10e jaar op rij werd er in Almelo de Haringparty georganiseerd door 10 enthousiaste Almelose bedrijven in samenwerking met de Gemeente, voor 700 zakelijk genodigden.

Het doel van de haringparty is tweeledig, enerzijds is het een geweldig netwerk evenement waar 700 ondernemers elkaar in een informele sfeer kunnen leren kennen, anderzijds wordt er elk jaar een aanzienlijk bedrag opgehaald voor het goede doel.

Het eerste vaatje haring zal traditioneel geveild worden tijdens de party. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan twee Almelose organisaties met beiden belangrijke maatschappelijke functies: Nomen Nescio http://nomennescioalmelo.nl/ & Stichting Jeugdfonds http://jeugdfondsalmelo.nl/

Kinderfonds Nomen Nescio & Stichting Jeugdfonds

Kinderfonds Nomen Nescio
Stichting Nomen Nescio Almelo heeft ten doel het verwerven van fondsen t.b.v. geselecteerde gezinnen en personen in Almelo ten einde deze te voorzien van een extra materiële ondersteuning alsmede al hetgeen daarmee, in de meest ruime zin genomen, verband houdt. De naam is gekozen omdat de stichting in de anonimiteit wil werken.

Stichting Jeugdfonds
Deze stichting heeft ten doel het voeren van het bestuur en het beheer over de stichtingen ‘Stichting Jeugdsportfonds Almelo’ en ‘Stichting Jeugdcultuurfonds Almelo’, waarbij de onderliggende doelstelling van beide stichtingen is kinderen van 4 tot 18 jaar, die opgroeien in gezinnen die niet genoeg geld hebben, te laten participeren bij een sportvereniging of te laten deelnemen aan een actieve kunstbeoefening. Daarbij wordt gestimuleerd dat deze kinderen uit achterstandsposities niet in een verder isolement geraken.

haring party (2) haring party (3) haring party (4) haring party (5) haring party (6)

haring party (1) haring party (8)

haring party (9) haring party (10) haring party (11) haring party (12) haring party (13) haring party (14) haring party (15) haring party (16) haring party (17) haring party (18) haring party (19) haring party (20) haring party (21) haring party (22) haring party (23) haring party (24) haring party (25) haring party (26) haring party (27) haring party (28) haring party (29) haring party (30) haring party (31) haring party (32) haring party (33) haring party (34) haring party (35) haring party (36) haring party (37) haring party (38) haring party (39) haring party (40) haring party (41) haring party (42) haring party (43) haring party (44)