Ibiza Markt Hagenborghpark

Ibiza Markt Hagenborghpark

Zaterdag jl werd voor de 1e keer een Ibiza markt gehouden. DE Locatie was het Hagenborghpark.

Mede door het goede weer hadden de stanhouders niets te klagen over de belangstelling.

De Ibiza markt is geïnspireerd op de hippie markten. Op de Ibiza markt kun je terecht voor een exclusief aanbod van producten wat gerelateerd is aan Ibiza zoals; lifestyle, fashion, jewels, beauty maar ook voor een lekker drankje, hapje en heerlijke Ibizasounds!

Foto’s Roel Immink

ibizamarkt (1) ibizamarkt (3) ibizamarkt (4) ibizamarkt (5) ibizamarkt (6) ibizamarkt (8) ibizamarkt (9) ibizamarkt (10) ibizamarkt (11) ibizamarkt (12) ibizamarkt (13) ibizamarkt (14) ibizamarkt (15) ibizamarkt (16) ibizamarkt (17) ibizamarkt (18) ibizamarkt (19) ibizamarkt (20) ibizamarkt (21) ibizamarkt (22) ibizamarkt (23) ibizamarkt (24) ibizamarkt (25) ibizamarkt (26) ibizamarkt (27)