Mosselparty Almelo 2016 is begonnen!

Mosselparty Almelo 2016 is begonnen!

De start van het zakelijke evenement Mosselparty Almelo 2016 is een feit! Een team van directieleden en medewerkers van Theaterhotel Almelo is op weg naar Zeeland om mosselen op te duiken en deze vervolgens 247,5 km al fietsend te vervoeren naar Almelo om geld op te halen voor het goede doel Campagneteam Huntington. Iets na twaalf uur vertrok het team en zal morgen rond klokslag 17:00 uur arriveren. De aankomst is het startschot van het feest dat aansluitend plaatsvindt in restaurant De Sociëteit, hét mosselrestaurant van Oost-Nederland. Op deze avond wordt het eindbedrag bekend gemaakt en genieten de donateurs van de vers bereide mosselen. Tevens vindt een veiling van de Veloretti-fietsen plaatst en zal een aantal andere items worden geveild om zoveel mogelijk geld op te halen voor Campagneteam Huntington. De tussenstand van de opbrengst staat momenteel ruim bijna op € 10.000-. Bedrijven kunnen nog steeds doneren en zich aanmelden voor de Mosselparty (kijk op www.mosselparty-almelo.nl).

Via de Facebookpagina van Theaterhotel Almelo wordt live verslag gegeven van de fietstocht en ook via www.mosselparty-almelo.nl worden blogs geplaatst van de reis die wordt afgelegd.

mosselen (8)mosselen (5)

mosselen (1) mosselen (2) mosselen (3) mosselen (4) mosselen (7) mosselen (10) mosselen (11) mosselen (12) mosselen (13) mosselen (14)