Prijsuitreiking van Bolk Transport Trial Jumping in Almelo

Bij de prijsuitreiking diverse personen namens de organisatie, Henk Bolk namens Bolk Transport, Martin Kuipers namens Kylix en Jan Warse de Vries namens de jury.

Het was een zwaar parcours en slechts 2 ruiters kwamen in de barrage. Bianca Schoenmakers ging met deze eer aan de haal. Zij won de 50e Almelose Ruiterdagen in een foutloze barrage met haar paard Dha Dha HDH. Deze combinatie was goed voor de hoofdprijs van € 1000,- en een solarium van Kylix Horseproducts.

Op de tweede plaats eindigde Wendy Ligtenberg. Bianca werd met haar paard Daylight derde. Op de vierde plaats Julian de Boer en op vijf Sven Roze.

De opkomst bij de prijsuitreiking was spectaculair. Bianca werd nl. met haar andere paard derde en zij kwam met beide paarden tegelijk oplopen, beiden getooid met een prachtige staatsiedeken. Een waar schouwspel.

m_C_M_2021

prijs uitreiking (1) prijs uitreiking (3) prijs uitreiking (4) prijs uitreiking (5) prijs uitreiking (7) prijs uitreiking (10) prijs uitreiking (12) prijs uitreiking (13) prijs uitreiking (15) prijs uitreiking (19) prijs uitreiking (21) prijs uitreiking (22) prijs uitreiking (24) prijs uitreiking (26) prijs uitreiking (27) prijs uitreiking (28) prijs uitreiking (30) prijs uitreiking (32) prijs uitreiking (33) prijs uitreiking (35)