DUIZENDEN MENSEN BIJ OPEN DAG HERACLES.

DUIZENDEN MENSEN BIJ OPEN DAG HERACLES.

Duizenden mensen zijn afgekomen op de open dag van Heracles Almelo. Al ver voor twaalf uur stond een grote menigte te wachten om toegelaten te worden. Toen de hekken eenmaal open gingen was het een drukte van belang.

Hoogtepunten waren het Walking Voetbal Tournooi van The Gold Stars van Heracles zelf waar in drie groepen een prachtige show werd weggegeven met de oud-voetballers Guus Hoevenberg en Arend Steunenberg.

Op het voorplein was van alles te doen voor zowel de jeugd als de volwassen supporters.

Bij de fanclub “Hart voor Heracles”kon men zich inschrijven als lid en deelnemen aan de geplande toer naar Portugal.

Diverse dansdemonstraties omlijsten het spektakel dat een hoogtepunt beleefde bij de aankomst van de nieuwe spelersbus die gepresenteerd werd en die de spelers naar de diverse uitwedstrijden moet brengen.

Daarna liepen alle spelers tussen het publiek en was er gelegenheid voor het maken van foto’s en voor het verzamelen van handtekeningen.

Om 15.00 uur vond de spelerspresentatie plaats in het stadion waar zich op de tribunes zo’n zevenduizend man had verzameld.

Jan Smit, voorzitter van Heracles Almelo presenteerde 26 topfitte spelers die er dit jaar voor gaan zorgen dat het jaar minstens ze goed wordt als het afgelopen seizoen. Compleet met strooien hoed, waaruit iedereen verwachte dat er iets bijzonders uit zou komen, bleek dit ijdele hoop. Wel kondigde hij aan dat er de komende week wellicht nog wat zal gebeuren op transfer gebied. Bekend is dat in de spits van het elftal geen dubbele bezetting is want met alleen Paul Gladon is die positie mager bezet.

Na de spelerspresentatie bleef het gezellig druk in en rond het stadion waar een ieder zich kon laten rondleiden in de catacomben waqar anders het publiek niet kan komen.

Tekst    Hendry Bosch

Foto’s  Roel Immink  en de Twentsefotosite

opendag heracles (22)Aan geboden door de Supporters

opendag heracles (1) opendag heracles (2) opendag heracles (3) opendag heracles (4) opendag heracles (5) opendag heracles (6) opendag heracles (7) opendag heracles (8) opendag heracles (9) opendag heracles (10) opendag heracles (11) opendag heracles (12) opendag heracles (13) opendag heracles (14) opendag heracles (15) opendag heracles (16) opendag heracles (17) opendag heracles (18) opendag heracles (19) opendag heracles (20) opendag heracles (21) opendag heracles (22) opendag heracles (23) opendag heracles (24) opendag heracles (25)

Even op de duim zuigen misschien zit er nog iets financieel in

opendag heracles (26)

Supporters bedankt

opendag heracles (27) opendag heracles (28) opendag heracles (29) opendag heracles (30) opendag heracles (31) opendag heracles (32)

Even de spelers groep voor stellen

opendag heracles (33) opendag heracles (34) opendag heracles (35) opendag heracles (36) opendag heracles (37) opendag heracles (38) opendag heracles (39) opendag heracles (40) opendag heracles (41) opendag heracles (42) opendag heracles (43) opendag heracles (44) opendag heracles (45) opendag heracles (46)The Gold Stars van Heracles

opendag heracles (47) opendag heracles (48) opendag heracles (49) opendag heracles (50)

De nieuwe Spelers bus

opendag heracles (51) opendag heracles (52) opendag heracles (53)

De eerste handtekening jagers melden zich alopendag heracles (54) opendag heracles (55) opendag heracles (56) opendag heracles (57) opendag heracles (58) opendag heracles (59) opendag heracles (60) opendag heracles (61) opendag heracles (62) opendag heracles (63) opendag heracles (64) opendag heracles (65) opendag heracles (66) opendag heracles (67) opendag heracles (68) opendag heracles (69) opendag heracles (70) opendag heracles (71) opendag heracles (72)

Mensen proost op een mooi seizoen