Heracles in Huis van Katoen en Nu

Heracles in Huis van Katoen en Nu

 Het Huis Van Katoen en Nu presenteert een nieuwe expositie getiteld ‘Wij gaan Europa in’, over het prachtige seizoen 2015-2016 van Heracles Almelo, met als fantastische climax het behalen van Europees voetbal.

Het is een expo geworden met heel veel foto’s van Bert Letteboer die Heracles het hele jaar gevolgd heeft, spandoeken van supporters en diverse spulletjes van de club.

Vanochtend was de opening van de Heracles-expo door speler Wout Droste en commercieel directeur Rob Toussaint van Heracles, in samenwerking met Gerrit van Woudenbergh, voorzitter van het Huis van Katoen en Nu.

Het is echt een leuke expo voor de vele supporters van Heracles, die dankzij het complete foto-overzicht van wedstrijd nummer 1 (uit tegen Roda JC) t/m de huldiging na het behalen van Europees voetbal, het prachtige seizoen opnieuw kunnen beleven.

De expositie duurt nog tot eind augustus in het Huis van Katoen en Nu, dat van woensdag t/m zaterdag geopend is van 11 tot 17 uur.

heracles in huis van katoen (2)

heracles in huis van katoen (1) heracles in huis van katoen (3) heracles in huis van katoen (4) heracles in huis van katoen (5) heracles in huis van katoen (6) heracles in huis van katoen (7) heracles in huis van katoen (8) heracles in huis van katoen (9) heracles in huis van katoen (10) heracles in huis van katoen (11) heracles in huis van katoen (12) heracles in huis van katoen (13)

Ja dat was een goeie mop Martin

heracles in huis van katoen (14) heracles in huis van katoen (15) heracles in huis van katoen (16) heracles in huis van katoen (17) heracles in huis van katoen (18) heracles in huis van katoen (19) heracles in huis van katoen (20) heracles in huis van katoen (21) heracles in huis van katoen (22) heracles in huis van katoen (23) heracles in huis van katoen (24) heracles in huis van katoen (25) heracles in huis van katoen (26) heracles in huis van katoen (27) heracles in huis van katoen (28)

De gast vrouwen zorgde voor de  koffie