Peter Weda van Rotaryclub Almelo geïnstalleerd als nieuwe gouverneur van Rotarydistrict 1560

Peter Weda van Rotaryclub Almelo  geïnstalleerd als nieuwe gouverneur van Rotarydistrict 1560, één van de zeven Rotarydistricten in Nederland

 

Peter Weda,  lid van de Koets’n Keerls en scheidend gouverneur Rinus Lauret arriveerden samen met hun echtgenotes geheel in stijl per koets bij het Theaterhotel in Almelo voor de overdracht van het gouverneurschap.

Op de trappen van het hotel werden zij, begeleid door trompetgeschal van twee leerlingen van de Kaliber Kunstenschool, verwelkomd door een erehaag van de leden van Rotaryclub Almelo en van de 70 andere clubs uit district 1560 Oost Nederland.

In de “Oude Sociëteit” droeg Rinus Lauret vervolgens in het bijzijn van de 150 genodigden het gouverneursstokje over aan Peter Weda.

ROTERYCLUB (1) ROTERYCLUB (2) ROTERYCLUB (3) ROTERYCLUB (4) ROTERYCLUB (5) ROTERYCLUB (6) ROTERYCLUB (7) ROTERYCLUB (8) ROTERYCLUB (9) ROTERYCLUB (10) ROTERYCLUB (11) ROTERYCLUB (12) ROTERYCLUB (13) ROTERYCLUB (14) ROTERYCLUB (15) ROTERYCLUB (16) ROTERYCLUB (17) ROTERYCLUB (18) ROTERYCLUB (19) ROTERYCLUB (20) ROTERYCLUB (21) ROTERYCLUB (22) ROTERYCLUB (23) ROTERYCLUB (24) ROTERYCLUB (25)