Standwerkers Concours in Almelo

 Standwerkers concours in Almelo

Op zaterdag 30 juli was het de binnenstadondernemers, verenigd in Centrum Almelo Aktief (CAA), gelukt om een standwerkers concours naar Almelo te halen.

Het is jaren geleden dat er in Almelo een standwerkers concours is geweest. Tijdens dit concours zullen er door de diverse standwerkers op originele, humoristische en spreekvaardige manier goederen aangeprezen worden. Als standwerker moet je een cabaretier en artiest in een zijn om een file van mensen voor je kraam te krijgen. De standwerkers die je kunt verwachten zijn: een wokkelsnijder, toverblaasstiften, micro vezel doeken, autopoets en nog veel meer.

Tijdens de dagen ‘Almelo Shopt Buiten’ kun je dus je hart ophalen aan koopjes, standwerkers en gezellige kraampjes. En als je dan voldaan bent van het shoppen kun je nog heerlijk een hapje en een drankje nemen op één van de gezellige terrassen die Almelo rijk is.

Fotografen   Roel Immink en Twentsefotosite

standwerkers (1)

Alles over lijmen

standwerkers (2)

Glazenwassers

standwerkers (3)

Banden afnemers

standwerkers (4)

Douchekoppen

standwerkers (5)

Zelfs mijn scootmobiel werd gepoetst

standwerkers (6) standwerkers (7) standwerkers (8) standwerkers (9) standwerkers (10) standwerkers (11) standwerkers (12) standwerkers (13) standwerkers (14) standwerkers (15) standwerkers (16) standwerkers (17) standwerkers (18)

Het was gezellig druk ondanks de regen

standwerkers (19) standwerkers (20) standwerkers (21) standwerkers (22) standwerkers (23) standwerkers (24) standwerkers (25)

Derde prijs

standwerkers (26)

Tweede prijs

standwerkers (27)De Eerste Prijs