Vandaag zijn er 40 sporters en coaches vertrokken naar de Special Olympics

35 sporters en 15 begeleiders zijn vanmiddag om 12.30 vertrokken naar Nijmegen vanaf het Mr. Siebelinkhuis.
5 Almelose sportverenigingen gaan daar dit weekend meedoen aan de Special Olympics Nationale Spelen 2016. Dit zijn de olympische spelen voor mensen met een verstandelijke beperking. Meedoen is hierbij belangrijker dan winnen. Iedereen die meedoet is een winnaar!   Z&PV de Veene, MHC Almelo, de Trefhoek en de Klup met hun Bowlers en Badmintonners.
Kijk op: specialolympics2016.nl voor meer info of volg de FB pagina van de zwemmers:  DeVeeneGzwemmen

Dit jaar zijn de Nationale Spelen in Nijmegen. Heumensoord is dit weekend omgetoverd tot Special Olympics Dorp! En vanavond is er een heuse openingsceremonie met Jochem van Gelder en Frans Bauer in het Goffert stadion.

 

paraolympic (1) paraolympic (2) paraolympic (3) paraolympic (4) paraolympic (5) paraolympic (6) paraolympic (7) paraolympic (8) paraolympic (9) paraolympic (10) paraolympic (11) paraolympic (12) paraolympic (13)