Werkbezoek: niet kijken, maar meewerken

Werkbezoek: niet kijken, maar meewerken

Aardappels schillen, gehaktballen draaien, borden opmaken, kortom de handen de mouwen steken. Dat is hoe Lieneke Bolhuis de werkbezoeken van de Minimapartij handen en voeten wil geven. Deze vrijdag was Bolhuis bij Stichting de Eethoek. Een uniek initiatief van Monique en Stephan van Baaren. Ze staken de handen uit de mouwen, begonnen te koken voor wie dat nodig had en inmiddels komen twee keer per week zo’n 40 mensen voor een gezonde maaltijd naar Speeltuin het Nieuwland. Belangeloos, gewoon omdat het kan! Bolhuis kwam niet met lege handen, ze verraste Stichting de Eethoek met vijf kilo vlees.

werkbezoek (3)Eerst even aardappelen schillen

werkbezoek (4)

werkbezoek (2)Ballen gehakt draaien

werkbezoek (1)bakken

werkbezoek (8)Vlees snijden wat Lieneke Bolhuis had meegenomen

werkbezoek (5) werkbezoek (6)

De tafels dekkenwerkbezoek (9)

Kijken als alles wel op de goeie temperatuur is

werkbezoek (10) werkbezoek (11)

Het eten opscheppen

werkbezoek (12)werkbezoek (7)En dan alles weer afwassen