Almelo leeft mee met Reshmie Oogink

Vandaag zaterdag 20 augustus de voorlaatste dag van de olympische spelen komt de 26 jarige Almelose Reshmie Oogink in actie.

Ze doet mee met taekwondo bij de vrouwen zwaargewicht +67 kg.

Vrienden en bekenden hebben bij café België spandoeken en slingers opgehangen. Op een groot scherm waren de verrichtingen van Reshmie te volgen.

In Proeflokaal België zijn ze er klaar voor. Het café is omgetoverd tot het oranje thuishonk voor Taekwondo Reshmie Oogink die vandaag in Rio op de Olympische Spelen haar debuut maakt. Familie, vrienden, sponsors en bekenden zijn aanwezig om haar toe te juichen. De wedstrijd in de klasse 67+ gaat over 3 rondes van 2 minuten. Ze scoort met haar vuisten op het borstharnas van haar Colombiaanse tegenstandster. Dit resulteert in 1 punt in het eerste deel. Het tweede deel gaat gelijk op, maar opnieuw scoort Reshmie en wordt het 2-0. In het laatste deel scoort ze o.a. met een draaitrap tegen de borst, 3 punten erbij en is de stand 6-0. Het wordt uiteindelijk 7-1 voor Reshmie en met deze fantastische winst op zak gaat ze door naar de kwartfinale. Vanavond om 20.00 uur zal het in België wel weer vol zitten met fans van Reshmie.

reshimie oogink (1) reshimie oogink (2) reshimie oogink (3) reshimie oogink (4) reshimie oogink (5) reshimie oogink (6) reshimie oogink (7) reshimie oogink (8) reshimie oogink (9)

Tranen van verdriet of van blijdschap of van de spanning het moest nog beginnen

reshimie oogink (10)

ja hoor daar is die lach

reshimie oogink (11) reshimie oogink (12) reshimie oogink (13) reshimie oogink (14) reshimie oogink (15) reshimie oogink (16) reshimie oogink (17) reshimie oogink (18) reshimie oogink (19) reshimie oogink (20) reshimie oogink (21) reshimie oogink (22) reshimie oogink (23)

De film ploegen konden er niet genoeg van krijgen ze stonden boven op het biljart

reshimie oogink (24) reshimie oogink (25)