NH90-helikopter op het gras voor landgoed Huize Almelo

NH90-helikopter op het gras voor landgoed Huize Almelo

Even met de heli op bezoek bij je ouders! voor een kop koffie

Helikopter van het leger land in tuin van huize Almelo vanmiddag rond het middaguur. De zoon van één van de bewoners die bij de marine zit kwam op koffie bezoek. De vlucht maakte ook deel uit van een navigatieoefening en trok veel bekijks van publiek die er op af kwam. Rond 13.20 is de helikopter weer opgestegen en werd de oefening afgemaakt

De landing was onderdeel van een navigatietraining

De zoon van één van de bewoners blijkt bij de marine te zitten en wipte even aan.

heli bij kasteel (1) heli bij kasteel (2) heli bij kasteel (3) heli bij kasteel (4) heli bij kasteel (5) heli bij kasteel (6) heli bij kasteel (7) heli bij kasteel (8) heli bij kasteel (9) heli bij kasteel (10) heli bij kasteel (11) heli bij kasteel (12) heli bij kasteel (13) heli bij kasteel (14) heli bij kasteel (15) heli bij kasteel (16) heli bij kasteel (17) heli bij kasteel (18) heli bij kasteel (19) heli bij kasteel (20) heli bij kasteel (21) heli bij kasteel (22) heli bij kasteel (23) heli bij kasteel (24) heli bij kasteel (25)