Tubbergse Men – en Ruiter driedaagse

Tubbergse Men – en Ruiter driedaagse

Ontdek met paard en koets de prachtige omgeving van de gemeente Tubbergen, gelegen in het Nationaal Landschap Noordoost Twente!

Een vast onderdeel van de Tubbergse paardendagen zijn de Men- en Ruiterdagen.

Drie dagen lang kunnen menners en ruiters door de prachtige omgeving van Landschap Noordoost Twente trekken met als middelpunt de gemeente Tubbergen.

De derde dag gaat de route over de grens!

De start was elke ochtend bij Stal Schröder aan de Arkeweg in Tubbergen waar men wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers.

tubbergse mendagen (1) tubbergse mendagen (2) tubbergse mendagen (3) tubbergse mendagen (4) tubbergse mendagen (5) tubbergse mendagen (6) tubbergse mendagen (7) tubbergse mendagen (8) tubbergse mendagen (9) tubbergse mendagen (10) tubbergse mendagen (11) tubbergse mendagen (12) tubbergse mendagen (13) tubbergse mendagen (14) tubbergse mendagen (15) tubbergse mendagen (16) tubbergse mendagen (17) tubbergse mendagen (18) tubbergse mendagen (19) tubbergse mendagen (20) tubbergse mendagen (21) tubbergse mendagen (22) tubbergse mendagen (23) tubbergse mendagen (24) tubbergse mendagen (25) tubbergse mendagen (26) tubbergse mendagen (27) tubbergse mendagen (28) tubbergse mendagen (29) tubbergse mendagen (30) tubbergse mendagen (31) tubbergse mendagen (32) tubbergse mendagen (33) tubbergse mendagen (34)Voor alle foto’s gaat u naar  OYPO  staat boven aan