Burgemeester doet tijdens haar afscheidsrondje het ‘Huis van Katoen’ aan

Burgemeester doet tijdens haar afscheidsrondje het ‘Huis van Katoen’ aan

In de aanloop naar haar ‘echte’ afscheid op 24 september, houdt burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld een kleine toer langs allerlei organisaties en locaties. Woensdagmiddag 7 september was het Huis van Katoen en Nu aan de beurt. Ze werd welkom geheten met een boeket en een spreukentegeltje door gastvrouw Zorica. ‘Een stoplicht springt op rood, een ander op groen, in Almelo is altijd wat te doen.’
Na een groepsfoto met vrijwilligers en bestuursleden zette het hele gezelschap zich aan de grote tafel. Koffie, lekkers en allerlei verhalen gingen rond. Eigenlijk gewoon zoals dat altijd gaat in Huize van Katoen en Nu. Informeel, ongedwongen, spontaan en over en weer geïnteresseerd. ‘Zo was deze burgemeester, een echt mensenmens. Echt jammer dat ze weg gaat!’ aldus één van de vrijwilligers.

burgermeester (1) burgermeester (2) burgermeester (3) burgermeester (4) burgermeester (5) burgermeester (6) burgermeester (7) burgermeester (8) burgermeester (9)