De Klup Twente

MAIN Energie is leverancier van gas en elektra voor de zakelijke markt. MAIN Energie en stichting De Klup Twente hebben donderdag 15 september 2016 een overeenkomst gesloten voor het leveren van energie aan het Meester Siebelinkhuis, het activiteitencentrum van stichting De Klup Twente aan de Berlagelaan in Almelo. De handtekeningen werden geplaatst tijdens de eerste editie van de zakenbeurs DOEN, op het XL businesspark.

 

De nieuwe overeenkomst levert De Klup Twente een substantiële besparing op jaarbasis op. MAIN Energie committeerde zich met de ondertekening ook als maatschappelijk voor de komende vijf jaar aan de vrijwilligersorganisatie. In die rol zorgt de energieleverancier onder meer voor de plaatsing van een zonnepaneel op het dak van het Meester Siebelinkhuis.de klup (1) de klup (2) de klup (3) de klup (4) de klup (5)

zo die hebben wij een kopje kleiner gemaakt ha ha ha

de klup (6)

zo die hebben wij te pakken

de klup (7)