DOEN in Almelo

De bekendmaking van de genomineerden die in aanmerking komen voor de Energiek Almelo Award zijn vanavond tijdens de eerste dag van de zakenbeurs DOEN bekend gemaakt. Na een introductie en uitleg over de award door Pieter Mulder, voorzitter van Energiek Almelo, werden Remco Stolk van Asito, Rob Toussaint van Heracles en Jürgen Bolscher van Smith Chemical Solutions verrast met een nominatie.

 

Jenny van Dorsten van AAFM onderwierp de genomineerden vervolgens aan een scherp interview over de wijze waarop de criteria die aan de nominatie verbonden zijn, in de praktijk worden gebracht.

 

Pieter Mulder hield vervolgens nog een boeiend betoog over Energiek Almelo en het symposium dat op 24 november plaatsvindt in het Theaterhotel Almelo. Hier wordt vervolgens de uiteindelijke winnaar van de prestigieuze award bekend gemaakt.

 

beleeft dit jaar de eerste editie, en de goed gevulde beurshal waar ruim honderd ondernemers zich presenteren, gonsde de hele dag van netwerkende mannen en vrouwen. Het warme weer hield ook de bezoekers niet tegen, en de in allerijl geinstalleerde ventilatoren hield de gemoederen redelijk koel.

 

Morgen is de tweede en laatste beursdag. De beurs is geopend van 14.00 – 22.00 uur. Entree bedraagt € 8,00. Het is goed toeven op het horecaterras, zowel binnen als buiten, dus gewoon DOEN!

Tijdens de ondernemersbeurs Doen op het XL Business Park in Almelo is het Keurmerk Veilig Ondernemen uitgereikt aan het Bedrijvenpark Twente in Almelo.

De nu al succesvolle samenwerking tussen politie, brandweer, gemeente en ondernemers is daarmee bekrachtigd.

Het doel van dit keurmerk is om de veiligheid en leefbaarheid op het Bedrijvenpark Twente verder te verbeteren door een goede samenwerking en informatie uitwisseling tussen politie, brandweer, gemeente en ondernemers.

Mooi was dat namens de gemeente de kersverse wethouder mevrouw C. van Wijk hiermee een van haar eerste officiële handelingen verrichtte.

De ondertekening is verricht door. J. Westerveld (politie), R. de Wit (brandweer), C. van Wijk (gemeente Almelo) en J. Looms (voorzitter ondernemersvereniging Bedrijvenpark Twente.).

businespark (1) businespark (2) businespark (3) businespark (4) businespark (5) businespark (6) businespark (7) businespark (8) businespark (9) businespark (10) businespark (11) businespark (12) businespark (13) businespark (14) businespark (15) businespark (16) businespark (17) businespark (18) businespark (19) businespark (20) businespark (21) businespark (22) businespark (23) businespark (24) businespark (25) businespark (26) businespark (27)de kersverse wethouder mevrouw C. van Wijk hiermee een van haar eerste officiële handelingen verrichtte.

De ondertekening is verricht door. J. Westerveld (politie), R. de Wit (brandweer), C. van Wijk (gemeente Almelo)

en J. Looms (voorzitter ondernemersvereniging Bedrijvenpark Twente

businespark (28) businespark (29) businespark (30) businespark (31) businespark (32) businespark (33) businespark (34) businespark (35) businespark (36) businespark (37) businespark (38) businespark (39) businespark (40) businespark (41) businespark (42) businespark (43)