Drukte bij Erik Korte Uitvaartverzorging / Uitvaarthuis Twente

Drukte bij Erik Korte Uitvaartverzorging / Uitvaarthuis Twente

Omdat Erik Korte er dit jaar een nieuwe locatie bij gekregen heeft, was er vandaag gelegenheid om daar eens rond te kijken. Ruim 250 belangstellenden kwamen de nieuwe locatie bewonderen. Bezoekers kregen een rondleiding door beide panden: Uitvaarthuis Twente aan Twentelaan 26 en het nieuwe pand aan Twentelaan 24. Men kreeg uitleg over de uitvaartverzorging, over opbaar-mogelijkheden, over uitvaartverzekeringen en natuurlijk mocht men ook een kijkje achter de schermen nemen. Buiten in het zonnetje was er voor iedereen een kop koffie of fris met wat lekkers. Het prachtige weer zorgde daarbij voor een bijzonder ontspannen sfeertje.

Bezoekers waren uitermate lovend over de smaakvolle inrichting van beide nieuwe familiekamers. Ook werd regelmatig de warme en informele werkwijze van de uitvaartmedewerkers geprezen. Al met al een zeer geslaagde dag.

 

Heeft u de open dag gemist? Maak gerust een afspraak om zomaar even langs te komen. U bent van harte welkom!

erik korte (1) erik korte (2) erik korte (3) erik korte (4) erik korte (5) erik korte (6) erik korte (7) erik korte (8) erik korte (9) erik korte (10) erik korte (12) erik korte (13) erik korte (14) erik korte (15) erik korte (16) erik korte (17) erik korte (18) erik korte (19) erik korte (20) erik korte (21) erik korte (22) erik korte (23) erik korte (24) erik korte (25) erik korte (26) erik korte (27) erik korte (28) erik korte (29) erik korte (30)