Egbert Gorterbrug plaatsing

Egbert Gorterbrug. Aanstaande maandag 5 september werd in alle vroegte stalen brugdekken geleverd voor de Egbert Gorterbrug. De twee breedste brugdelen, voorzien van een fietsstrook, hebben een afmeting van 7,5 meter. Deze arriveren van morgen vòòr 06.00 uur. Voor dergelijk zwaar transport gelden namelijk speciale wettelijke rijtijden. Het middelste, smallere, brugdeel arriveert in de loop van de maandagochtend met regulier transport. Diezelfde maandagochtend van 6 tot circa 12 uur worden deze drie brugdelen door een hijskraan op hun plek gehesen.

egbert gorterbrug (1)

half zes werd alles in gereedheid gebracht

egbert gorterbrug (2) egbert gorterbrug (3) egbert gorterbrug (4) egbert gorterbrug (5) egbert gorterbrug (6) egbert gorterbrug (7) egbert gorterbrug (8) egbert gorterbrug (9) egbert gorterbrug (10)

Het eerste brugdeel word geplaats

egbert gorterbrug (11) egbert gorterbrug (12) egbert gorterbrug (13) egbert gorterbrug (14) egbert gorterbrug (15) egbert gorterbrug (16) egbert gorterbrug (17) egbert gorterbrug (18) egbert gorterbrug (19) egbert gorterbrug (20) egbert gorterbrug (21)

Passen en meten word de meeste tijd verstreken

egbert gorterbrug (22) egbert gorterbrug (23) egbert gorterbrug (24)

Deel een ligt er

egbert gorterbrug (25)

Deel twee

egbert gorterbrug (26) egbert gorterbrug (27) egbert gorterbrug (28) egbert gorterbrug (29)

Deel twee is met fietspad

egbert gorterbrug (30) egbert gorterbrug (31)