Frame Offices en de eerste Almelose Ondernemersborrel.

 Frame Offices en de eerste Almelose Ondernemersborrel.

De eerste Almelose Ondernemersborrel was een groot succes! Deze werd afgelopen donderdag 22 september georganiseerd bij Frame Offices.

Een borrel voor ondernemend Almelo. Met boeiende woorden van Robert Zandstra directeur van de Military in Boekelo en een inspirerend interview afgenomen door Kelly Lubbers van TC Tubantia tussen Laurens Vrind, directeur Frame Offices, Jamie Pauwels, gemeenteraadslid namens de VVD, over ondernemen in Almelo en de komst van Frame Offices.

De complete kantoorbeleving neerzetten die tot in het kleinste detail goed geregeld is, dat is uitgangspunt van Frame Offices. Na de succesvolle lancering van Frame Offices in Leiden en Rotterdam hebben wij 1 april jl. onze deuren geopend in de Javatoren te Almelo. Wij bieden comfortabele werkplekken voor de flexwerker, compleet ingerichte kantoorunits of grotere kantoorruimtes. Bij Frame Offices is alles mogelijk! Ook bieden zij een gevarieerd pakket services en diensten. Het uitgangspunt van Frame Offices is alles kan en je betaalt alleen voor wat je afneemt! Bij de Hoofdzaak kunt u dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en borrel. Heeft u een evenement dan verzorgt de Hoofdzaak de catering op maat voor u.

Samen met de Hoofdzaak kijkt Frame Offices terug op een succesvolle borrel. Volgend jaar in September volgt de 2e editie van de Almelose Ondernemersborrel!

 

frames offices (1) frames offices (2) frames offices (3) frames offices (4) frames offices (5) frames offices (6) frames offices (7) frames offices (8) frames offices (9) frames offices (10) frames offices (11) frames offices (12) frames offices (13) frames offices (14) frames offices (15) frames offices (16) frames offices (17) frames offices (18)Robert Zandstra directeur van de Military in Boekelo

frames offices (19) frames offices (20) frames offices (21)

Vestigingen in Rotterdam, Leiden en Almelo.

 

Correspondentie:

STATIONSSTRAAT 11

7607 GX  ALMELO

T     0546 – 20 4000

E     l.schipper@frameoffices.com

I      www.frameoffices.com