Officiële opening van de nieuwe locatie voor de weekmarkt

Officiële opening van de nieuwe locatie voor de weekmarkt

opening nieuwe markt (11)

Almelo begint met haar havenplan in de binnenstad en dat betekent, dat de weekmarkten de komende jaren niet langer op haar vertrouwde plek op het Centrumplein/Marktplein staan, maar elders in het centrum. De nieuwe plek voor de donderdag- en de zaterdagmarkt is de Rosa Luxemburgstraat, de Klara Zetkinstraat en het Marktplein voor Nielz.

Stichting Weekmarkten Almelo  wil haar nieuwe locatie graag onder de aandacht van haar bezoekers brengen en doet dat met wekelijkse acties op de beide marktdagen, donderdag en zaterdag. Van 24 september tot en met 31 december worden de bezoekers verrast door diverse acties en leuke activiteiten.

De actieperiode begon  zaterdag 24 september om 11.00 uur.

Dan zal onze kers verse wethouder Christien van Wijktezamen met de Stadsomroeper van Almelo, René Coupé, de officiële opening verrichten van de vernieuwde weekmarkt.

Die zaterdag is er verder op de markt een clown aanwezig, is er voor de kinderen gratis Slush Puppy en volop muziek.

De acties in oktober bestaan uit: gratis koffie en cake voor de bezoekers en een springkussen voor de kinderen. Ook valt er een fiets te winnen via een verloting op de markt.

Naast de voornoemde vaste acties is er op donderdag 29 september een specifieke  visactie,  waarbij de klanten op de markt een gratis makreel krijgen.

Stichting Weekmarkten Almelo wil op deze wijze de vaste, maar ook vooral de nieuwe bezoekers van haar markten bekend maken met de vernieuwde locatie, maar ook aan haar binden voor allerlei acties. Op deze wijze wordt de markt een plezierige omgeving om te gaan shoppen.

De eerste winnaar is bekend en zal as zaterdag de fiets in ontvangst nemen.

opening nieuwe markt (1) opening nieuwe markt (2) opening nieuwe markt (3) opening nieuwe markt (4) opening nieuwe markt (5) opening nieuwe markt (6) opening nieuwe markt (7) opening nieuwe markt (8) opening nieuwe markt (9) opening nieuwe markt (10) opening nieuwe markt (12) opening nieuwe markt (13) opening nieuwe markt (14) opening nieuwe markt (15) opening nieuwe markt (16) opening nieuwe markt (17) opening nieuwe markt (18) opening nieuwe markt (19) opening nieuwe markt (20) opening nieuwe markt (21) opening nieuwe markt (22) opening nieuwe markt (23)De eerste winnaar is bekend en zal as zaterdag de fiets in ontvangst nemen.

opening nieuwe markt (24) opening nieuwe markt (25) opening nieuwe markt (26) opening nieuwe markt (27)