Van Iersel Fysiotherapie start met EMS Vip training.

Van Iersel Fysiotherapie start met EMS Vip training.

EMS, Electric Muscle Stimulation, is de nieuwste rage op het gebied van sport en gezondheid en kan ook ingezet worden bij vitaliteit binnen het bedrijf.

Paul van Iersel, fysiotherapeut onder anderen gevestigd onderin het Hearcles stadion, heeft deze rage naar Almelo gehaald en zal dit tijdens de zakenbeurs  Doen 14 en 15 september introduceren onder de naam VIP training (Van Iersel Personal Training). 20 minuten VIP training staat gelijk aan 3 uur reguliere training in de sportschool en geen tijd is dus niet langer een excuus.

EMS is een veilige, zeer effectieve en enorm tijdbesparende manier van trainen van je lichaam. Via een pak met electroden worden impulsen direct gestuurd naar alle belangrijke spiergroepen tijdens oefeningen onder begeleiding van een personal trainer. Het verhoogt de spierkracht, maar het ontziet de gewrichten waardoor VIP training voor alle leeftijden geschikt is.

VIP training kan op allerlei manieren ingezet worden. Het kan helpen bij een revalidatie na een blessure of medische ingreep, maar het zorgt ook voor een sterkere rug en kan rugproblemen helpen voorkomen of verminderen.

Daarnaast kan EMS uiteraard helpen bij vetpercentage, gewichts en cellulitisvermindering, een reden waarom het ook bij modellen en tv presentratrices als Sylvie Meis tot de routine behoren.

Op topsportgebied heeft EMS zich ook al bewezen, niet alleen Usain Bolt,Christiano Ronaldo, maar ook de selectie van het voetbalelftal van Bayern Munchen werkt met EMS.

VIP training zal ook worden ingezet bij vitaliteit binnen bedrijven.

Onder de slogan “Elke medewerker is een topsporter, welke topscorers zitten er bij u op de bank?” wil van Iersel op de beurs Doen de aandacht vestigen op vitaliteit binnen het bedrijf met het doel da het ziekteverzuim te verlagen en  het rendement te verhogen.

Voor het creëren van een fit en gezond team binnen het bedrijf heeft van Iersel een vitaliteitsprogramma bedacht dat bestaat uit een aantal stappen. Te beginnen  bij een voorlichting van van Iersel zelf bij het bedrijf, gevold door een vitaliteitsscreening van zowel het bedrijf als de medewerkers.  Bij het uiteindelijke doel van  verantwoord sporten heeft Van Iersel Fysiotherapie vele professionele begeleiders en  tools om in te zetten, waaronder nu ook EMS door

middel van VIP training.

Meer informatie over EMS of het vitalieteitsprogramma is te vinden  op de website

www.praktijkvaniersel.nl en de Facebookpagina van Fysiothearpie praktijk van Iersel

van iersel (1) van iersel (2) van iersel (3) van iersel (4) van iersel (5) van iersel (6) van iersel (7)