Koningspaar op bezoek bij Heracles

Koningspaar op bezoek in Almelo

Op donderdag 27 oktober om stipt half twee verscheen de grote audio met het Koning Willem Alexander en Koningin Maxima bij het Stadhuis in Almelo. Zeker duizend mensen hadden de moeite genomen om een glimp op te vangen van het Koningspaar. Zoals gewoonlijk zag Maxima er weer fantastisch uit en met haar innemende glimlach wist ze de vele toeschouwers meteen voor zich te winnen. Natuurlijk liet ook Willem Alexander zich niet onbetuigd. De nodige handen werden geschud en verschillende mensen mochten een bloemetje geven.

Onder de bloemengevers was ook Sophie, die niet alleen een prachtige roos aan Koningin Maxima gaf maar ook een fraaie tekening. Ook Gea Mensink behoorde tot de gelukkigen die een cadeautje mocht geven aan Maxima. Ze vertelde dat ze het Koningspaar al eens uitgebreid had gesproken tijden een vliegreis naar de Antillen. Ze zegt zeker te weten dat ze een reactie krijgt op haar cadeau. Het Koninklijk gezelschap ging verder onder begeleiding van burgemeester Arjen Gerritsen en Commisaris van de Koningin Ank Bijleveld naar de Hagedoornschool en het Heraclesstadion. De vele mensen langs de route vonden het allemaal even prachtig

heracles (1)heracles (2)heracles (3)heracles (4)heracles (5)heracles (6)heracles (7)heracles (8)heracles (9)heracles (10)heracles (11)heracles (12)heracles (13)heracles (14)heracles (15)heracles (16)heracles (17)heracles (18)heracles (19)heracles (20)heracles (21)heracles (22)heracles (23)heracles (24)heracles (25)heracles (26)heracles (28)heracles (29)heracles (30)heracles (31)heracles (32)heracles (33)heracles (34)heracles (35)heracles (36)heracles (37)heracles (38)heracles (39)heracles (40)heracles (41)heracles (42)heracles (43)heracles (44)heracles (45)