Markt voor maatschappelijke stage en vrijwilligerswerk

Markt voor maatschappelijke stage en vrijwilligerswerk

Woensdagmiddag opende burgemeester Arjen Gerritsen om 16.00 uur de Maatschappelijke Stagemarkt in het gemeentehuis. Leerlingen van diverse scholen konden een match maken met één van de 45 aanwezige organisaties. Dat gebeurde ook volop. Voor de leerlingen is een maatschappelijke stage een mooie manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk en tegelijkertijd kennis en ervaring op te doen.

Vanaf half zes waren de mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk welkom. Op de markt konden zij vrijblijvend rondkijken bij het aanbod van de maatschappelijke en maatschappelijk betrokken organisaties.

stage markt (1) stage markt (2) stage markt (3) stage markt (4) stage markt (5) stage markt (6) stage markt (7) stage markt (8) stage markt (9) stage markt (10) stage markt (11) stage markt (12) stage markt (13) stage markt (14) stage markt (15) stage markt (16) stage markt (17) stage markt (18) stage markt (19) stage markt (20) stage markt (21) stage markt (22) stage markt (23)