Omarming MFA Centrum

Omarming  MFA Centrum

Zaterdag 1 oktober 2016 om 12.00 uur

Wijkbewoners en gebruikers omarmen hun wijkcentrum MFA Centrum ‘t DOK. Het is 2 voor 12 aldus Gerard Hammink en dus tijd om aan de Gemeenteraad en de rest van de Almelose politiek te laten zien dat wij het niet eens zijn met de plannen van wethouder Mw. ten Seldam om de Almelose wijkcentra te sluiten. Deze omarming is een mooi gebaar en belangrijk signaal naar de politiek. Ons wijkcentrum zorgt voor ontmoeting en saamhorigheid in de binnenstad. Er moet niet alleen naar de kosten worden gekeken, maar ook naar wat het oplevert. In theorie heeft de Gemeente Almelo burgerparticipatie hoog in het vaandel staan maar in de praktijk komt er nog niet al teveel van terecht.

dock (1) dock (2) dock (3) dock (4) dock (5) dock (6) dock (7) dock (8)

Daarna gingen ze met gezicht naar het gebouw staan  toch niet dat wij afscheid moet nemen

GEMEENTE DOE ONS DAT NIET AAN

dock (9)

Zo lang het kan gaan wij maar verder met het kaarten

dock (10) dock (11) dock (12) dock (13) dock (14)