OPTREDEN OOSTVAARDERS OP DE COSBOMARKT IN HET CENTRUM VAN ALMELO

OPTREDEN OOSTVAARDERS OP DE COSBOMARKT IN HET CENTRUM VAN ALMELO

 

Het was een gezellige drukte in de binnenstad van Almelo zaterdagmiddag waar de Stichting Collectief Orgaan Samenwerkende Bonden voor Ouderen haar jaarlijkse ouderenmarkt hield. Voorzitter Lily van Altena heette om twee uur de Oostvaarders hartelijk welkom die daarna een daverend optreden weggaven. Het publiek bleef in grote getale staan bij liederen als Ameland, Het kleine café aan de haven en de Zuiderzeebalade, ooit een hit van Silvain Poons en Oetse Verschoor in de zestiger jaren. Het publiek deed mee en zong uit volle borst De klok van Arnemuiden en Hoor je het ruizen der golven.

Dirigent Hans Visschedijk liet het combo op een bepaald moment hun bijdrage staken en samen met het koor zong een menigte op de Koornmarkt de alom bekende liederen mee. Solo’s werden gezongen door Joop Wessels, Anton Pots, Jan Willems, Jan van Nie en Rien Geerling hetgeen door het vele publiek zeer op prijs werd gesteld. Voorzitter Lidy Altena bedankte dan ook voor het enthousiasme dat de Oostvaarders aan de dag legden en nodigde het koor alweer uit voor een volgende keer.

 

Tekst Hendry Bosch

oostvaarders (1) oostvaarders (2) oostvaarders (3) oostvaarders (4) oostvaarders (5) oostvaarders (6) oostvaarders (7) oostvaarders (8) oostvaarders (9) oostvaarders (10) oostvaarders (11) oostvaarders (12) oostvaarders (13) oostvaarders (14) oostvaarders (15) oostvaarders (16) oostvaarders (17) oostvaarders (18) oostvaarders (19) oostvaarders (20) oostvaarders (21) oostvaarders (22) oostvaarders (23) oostvaarders (24) oostvaarders (25) oostvaarders (26) oostvaarders (27) oostvaarders (28) oostvaarders (29) oostvaarders (30) oostvaarders (31) oostvaarders (32) oostvaarders (33) oostvaarders (34) oostvaarders (35) oostvaarders (36) oostvaarders (37) oostvaarders (38) oostvaarders (39) oostvaarders (40) oostvaarders (41) oostvaarders (42) oostvaarders (43) oostvaarders (44) oostvaarders (45) oostvaarders (46) oostvaarders (47) oostvaarders (48) oostvaarders (49) oostvaarders (50)