Stadscafe van Almelo vond plaats bij Frame offices

Op 12 oktober vond het tweede Stadscafe van Almelo plaats bij Frame offices. Het afgelopen jaar zijn al veel lokale stadscafes in Twente en heel Overijssel georganiseerd. Al die stadscafes hebben bijgedragen aan een spontane stad waarin volop wordt samengewerkt voor initiatieven van onderop. Ideeën van inwoners pitchen, bundelen en samen Almelo nog dynamischer maken. Burgemeester Arjen Gerritsen opende het Stadscafe. Wethouder Christien van Wijk was aanwezig de presentatie was in handen van Evelien Harberink!

Gert-Jan Meijer programmaleider Netwerkstad kwam ook een kijkje nemen want ook hij heeft gehoord dat er in Almelo altijd wat ‘spontaans’ te doen is!

Een avond met mooie pitches en betrokken inwoners/organisaties/verenigingen/ondernemers en raadsleden die actief mee denken om ideeën verder te helpen! ‘Op en spontane manier de stad laten groeien, daar mogen we trots op zijn in onze mooie Almelo’  waren de woorden van burgemeester Arjen Gerritsen.

stadscafe (1) stadscafe (2) stadscafe (3) stadscafe (4) stadscafe (5) stadscafe (6) stadscafe (7)presentatie was in handen van Evelien Harberink!

stadscafe (8) stadscafe (9) stadscafe (10) stadscafe (11) stadscafe (12) stadscafe (13)Burgemeester Arjen Gerritsen opende het Stadscafe

stadscafe (14) stadscafe (15) stadscafe (16) stadscafe (17) stadscafe (18) stadscafe (19) stadscafe (20) stadscafe (21) stadscafe (22) stadscafe (23) stadscafe (24) stadscafe (25) stadscafe (26) stadscafe (27) stadscafe (28) stadscafe (29) stadscafe (30) stadscafe (31) stadscafe (32) stadscafe (33) stadscafe (34)