Vrouwennetwerk Vrouwen van en voor Almelo (VV&VA) gaat van start!

Vrouwennetwerk Vrouwen van en voor Almelo (VV&VA) gaat van start!

Het netwerk bestaat uit vrouwen uit Almelo of nabije omgeving bij wie “aanpakken en doen” op het lijf geschreven is. Het netwerk is laagdrempelig; opleiding, ervaring en leeftijd spelen geen rol om je te kunnen aansluiten. Wij zijn ondernemende vrouwen op allerlei niveaus, als je van aanpakken weet, dan ben je vanzelf ondernemend!

De vereniging is van mening dat elke vrouw een talent heeft. Eén van de doelen is om elkaar te versterken door het stimuleren van elkaars talenten. Naar vermogen worden talenten ingezet om Almelo en haar inwoners en onszelf te helpen waar het nodig is. Dit doet de vereniging door het geven van lezingen en workshops door en voor leden en het organiseren van lezingen door derden. Daarnaast zijn er bedrijfsbezoeken en wordt medewerking verleend aan maatschappelijke activiteiten in Almelo. De activiteiten/thema’s worden afgestemd op landelijke acties, zoals ‘dag van de rechten van het kind’ en landelijke opschoondag. De projecten worden door de leden zelf gekozen.

Daarnaast vind VV&VA het belangrijk om in elke bijeenkomst alle leden de gelegenheid te bieden om (praktische) hulpvragen te stellen. En proberen samen tot een oplossing te komen.

VV&VA hoopt dat dit mooie initiatief een motivatie / stimulans mag zijn voor anderen!

VROUWEN VAN EN VOOR ALMELO staat voor AANPAKKEN EN DOEN….MET ELKAAR EN VOOR ELKAAR.

Op 5 oktober kwam Wethouder mevr. Ten Seldam een bijzondere handeling verrichten om het vrouwennetwerk van start te laten gaan; het verbinden van de door de leden meegenomen linten/koorden.

 

Vragen? Ons mailadres is: info@vrouwenvanenvooralmelo.nl

 

Aan de website wordt gewerkt, deze gaat binnenkort online: http://www.vrouwenvanenvooralmelo.nl

vrouwen netwerk (14)

vrouwen netwerk (1) vrouwen netwerk (2) vrouwen netwerk (3) vrouwen netwerk (4) vrouwen netwerk (5) vrouwen netwerk (6) vrouwen netwerk (7) vrouwen netwerk (8) vrouwen netwerk (9) vrouwen netwerk (10) vrouwen netwerk (11) vrouwen netwerk (12) vrouwen netwerk (13)