Aanleg verhard sportveld in Haghoekpark van start

 

Aanleg verhard sportveld in Haghoekpark van start

 

Het Haghoekpark aan de Meulenbeldlaan krijgt een zogeheten Multicourt, een verhard sportveld dat voor meerdere sporten en spellen gebruikt kan worden. De aanleg van het sportveld begint in de week van 14 november met de aanleg van de ondergrond. In het voorjaar van 2017, wanneer de weersomstandigheden het toelaten, worden coating en belijning aangebracht en ballenvangers en boarding geplaatst. Het sportveld wordt voorzien van zowel grote als kleine voetbaldoelen, baskets en kleurrijke vlakken zodat diverse sporten en spellen beoefend kunnen worden.

 

Almelo kent al enkele van dit soort verharde sportvelden, maar deze in het Haghoekspark wordt uniek voor Almelo. In de Haghoek en omgeving wonen veel kinderen in de leeftijdsgroep waarvoor dit veld bedoeld is.

 

Omwonenden zijn geïnformeerd tijdens inloopbijeenkomsten over de inpassing en uitwerking van het veld. De huidige skatevoorziening wordt verwijderd.

Foto’s Wim Drenthen

m_20161111_093811 m_20161111_093829 m_20161111_093850