Altijd gezellig in het Sinterklaashuis

Altijd gezellig in het Sinterklaashuis

ALMELO –  De kinderen kunnen Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar op acht dagen een bezoekje brengen in het Sinterklaashuis (Kerkstraat 1), waar Scoop allerlei activiteiten organiseert. Op de eerste woensdagmiddag was het dan ook al een gezellige drukte. Er werden handjes geschud, foto’s gemaakt en kleurplaten gekleurd. Ook een robbertje stoeien met een paar drukke Pieten behoorde tot de mogelijkheden. De komende woensdagen, zaterdagen en koopzondagen kunnen er cakejes gebakken (23 nov), Pietjes geschminkt (27 nov) en mijtertjes (3 dec) of Pietjes (4 dec) geknutseld worden. Op zaterdag 19 november behoort een Pietendiploma behalen tot de mogelijkheden, op 26 november is er een grote Sinterklaasquiz en 30 november gaan de Pieten toveren. Elke keer dat het Sinterklaashuis open is, zijn er ongeveer dertig Pieten aan het werk en in de weekenden is ook de Pietenband nog van de partij. Maar het leukste is natuurlijk dat Sinterklaas altijd thuis is, als de kinderen op visite komen.
Openingstijden:
Woensdagmiddagen 23 en 30 november: 14.00 tot 17.00 uur
Zaterdagen 19, 26 november en 3 december: 11.00 tot 17.00 uur
Koopzondagen 27 november en 4 december: 13.00 tot 17.00 uur

SINTERKLAAS HUIS (1) SINTERKLAAS HUIS (2)

Margreet toch moest je bij Sinterklaas komen had je iets verkeerd op geschreven

SINTERKLAAS HUIS (3) SINTERKLAAS HUIS (4)

er was een drukte van belang

SINTERKLAAS HUIS (5) SINTERKLAAS HUIS (6) SINTERKLAAS HUIS (7) SINTERKLAAS HUIS (8) SINTERKLAAS HUIS (9) SINTERKLAAS HUIS (10) SINTERKLAAS HUIS (11)

De Stadsbrasserie  gaf de Sint en de Pieten gratis koffie

SINTERKLAAS HUIS (12) SINTERKLAAS HUIS (13) SINTERKLAAS HUIS (14) SINTERKLAAS HUIS (15) SINTERKLAAS HUIS (16) SINTERKLAAS HUIS (17) SINTERKLAAS HUIS (18) SINTERKLAAS HUIS (19) SINTERKLAAS HUIS (20) SINTERKLAAS HUIS (21) SINTERKLAAS HUIS (22) SINTERKLAAS HUIS (23)

De scootmobiel piet is er ook weer