Bloemetje van de maand oktober.

Bloemetje van de maand oktober.

Het bloemetje van de maand oktober, uitgereikt door Susan Lumkes, secretaris van de Stichting Dieren Welzijn Centrum Almelo, geschonken door “De Bloemenschuur” aan de Ootmarsumsestraat in Almelo, is deze maand voor Wijkcentrum Egbertus. Namens het wijkcentrum neemt Corrie Korte het bloemetje in ontvangst.

Het wijkcentrum is de nieuwste sponsor van het op te richten Dieren Welzijn Centrum Almelo.

Volgens Corrie kunnen beide organisaties elkaar versterken met als doel de inwoners van Almelo en speciaal de Riet meer te betrekken bij Almelo. Daarnaast hebben beide organisaties het doel om inwoners van Almelo een luisterend oor te bieden als het gaat om betrokkenheid maar zijn we er ook voor de ontspanning van de inwoners.

Corrie vindt de doelen van de stichting heel goed omdat het huidige dierenasiel niet meer voldoet aan de wensen van deze tijd wat betreft de opvang en huisvesting van dieren.

Er zullen dan ook in de nabije toekomst veel activiteiten plaats vinden die door beide organisaties samen zijn opgezet.

Te beginnen met een avond op zaterdag 26 november, aanvang 17.00 uur aan de Arendsboerweg. Er zullen dan 2 lezingen worden gegeven door een gedragstherapeut op het gebied van katten en een therapeut op het gebied van honden.

Hiervoor zijn twee bekende gedragstherapeuten uitgenodigd, te weten Frank Gerards van Dierenwelzijnscentrum Vitalidad  en Rudy Kerkhoven van Brok en Braaf.

Daarnaast zal er een boedelveiling zijn en zal de dierenambulance Twenterand Wierden Twente West aanwezig zijn zodat u die van binnen en van buiten kunt bekijken.

De prijs van de entree is extra laag gehouden, 2 euro inclusief koffie met cake, om iedereen de mogelijkheid te geven hier bij aanwezig te zijn.

Het volgende evenement staat geplant voor het voorjaar. Houdt u daar vast rekening mee.

Draagt u dierenwelzijn ook een warm hart toe neem dan met ons contact op onder nummer 06- 53 87 85 57 of mail ons DWCAlmelo@gmail.com

m_C_M_9123 m_C_M_9124 m_C_M_9125