De VVD fractie op werkbezoek gebracht aan Preston Palace.

Almelo heeft maandag 31 oktober een werkbezoek gebracht aan Preston Palace.

De VVD fractie, leden van LAS, Leefbaar Almelo en andere betrokkenen werden hartelijk ontvangen doorde heren Alexander Muller en Imre Florijn bij de receptie.

Eén etage hoger laten zij ons meteen het verschil zien tussen het gemoderniseerde gedeelte van Preston en het hogere deel dat nog op de planning staat om te gebeuren. De hoge bezettingsgraad van 87% -waar de meeste hotels in Nederland jaloers op zijn- is voor deze grootse plannen ook meteen een struikelblok, want waar laat je de gasten dan?! Zo wordt vanaf 31 oktober ook het grote restraurant vernieuwd en gaat van 500 naar 639 zitplaatsen. Het tijdelijke restaurant is ingericht in de Preston Zaal. Alles is voor Kerst weer klaar om de gasten te ontvangen.

Grote drijfveer van deze plannen is de wens van de gast. De gast vraagt om vernieuwing in het restaurant en zo gauw dat binnen de planning valt wil Preston dat realiseren. Zo ook het veel besproken treintje van Preston Palace dat op dit moment naar Borne rijdt. Hoe spijtig het ook is voor onze binnenstad, de gást van Preston heeft deze wens uitgesproken.

Wat dat betreft lijkt Preston Palace misschien wel op ons gemeentebestuur die in de MJPB2017 stelt te willen besturen mét de inwoners. Als ze net zo goed luisteren als Preston naar hun gasten zou de tevredenheidsrating dan ook naar 87% gaan voor Almelo?

vvd (1) vvd (2) vvd (3) vvd (4) vvd (5) vvd (6) vvd (7) vvd (8) vvd (9) vvd (10) vvd (11) vvd (12) vvd (13) vvd (14) vvd (15) vvd (16)