Energiek Almelo 2016

Energiek Almelo 2016

 

Pieter Mulder voorzitter van het bestuur heet iedereen welkom en verteld over de vele prachtige bedrijven die Almelo rijk is.

 

Vervolgens introduceert Jan Medendorp

Tom Egberts die een stuk voorleest over zijn jonge jaren in Almelo en zijn nog altijd kloppende hart voor Heracles. Erna is er een interview door Jan en mogen de aanwezigen in de zaal vragen stellen. Tom antwoord in het dialect van Almelo en legt uit dat hij de Twentse taal niet machtig is.

 

Genomineerden Asito, Heracles, Schmits chemical solutions worden op het podium geroepen waarna de winnaar Asito bekend gemaakt wordt.

Een prachtig bedrijf  met 10.000 medewerkers die de diversiteit van ons land vertegenwoordigen. De betrokkenheid en bedrijfsvoering maken van Asito een duurzame combinatie. Een prachtig bedrijf en de terechte winnaar van de Energiek Almelo Award 2016

energiek award (1) energiek award (2) energiek award (3) energiek award (4) energiek award (5) energiek award (6) energiek award (7) energiek award (8) energiek award (9) energiek award (10) energiek award (11) energiek award (12) energiek award (13) energiek award (14) energiek award (15) energiek award (16)

Daar kan ik mee thuis komen

energiek award (17) energiek award (18) energiek award (19) energiek award (20)

Het ging toch even fout en daar werd om gelachen Heracles kreeg het schildje van Asito

energiek award (21) energiek award (22) energiek award (23) energiek award (24) energiek award (25) energiek award (26) energiek award (27) energiek award (28) energiek award (29) energiek award (30)En zo is het jaar weer bijna voorbij