Nieuwe inwoners worden welkom geheten in het Stadhuis

Nieuwe inwoners  worden welkom geheten in het Stadhuis

Afgelopen zaterdag waren bijna honderd nieuwe Almeloërs naar  het Stadhuis gekomen. Ze kregen er koffie/thee en wat lekkers aan geboden. Burgemeester Arjen Gerritsen sprak de Almeloërs toe en vertelde in zijn toespraak dat ook hij binnenkort in Almelo hoopt te wonen.

Het was een gezellige drukte in het Stadhuis, waar naast de Burgemeester,drie wethouders en  verschillende raadsleden waren. Er waren  onder andere stands van Scoop, Almelo promotion en de honderdjarige Bieb.  Het was verder een bond gezelschap aan nieuwe inwoners van zowel jonge mensen tot senioren.

Onder de nieuwe inwoners van Almelo ook de heer en mevrouw van Joolen uit Maarn. Diana Vermeer is vanuit Den Haag naar Almelo gekomen om als oppas oma te fungeren van haar kleinkinderen en het bevalt haar super goed. Monique Remeyn is ook vanuit Den Haag in Almelo beland vanwege familie.  Judith Körmeling en Marc Jacobs zijn vanuit Arnhem naar Almelo verhuisd. Ze werken nog steeds in Arnhem, maar Judith is op zoek naar een baantje als controller in de omgeving van Almelo. Ze hebben hun acht maanden oude dochter Esmee mee genomen die het allemaal prima lijkt te vinden in Almelo.  De nieuwe inwoners kregen van de stadsgidsen van het Wevershuisje een rondleiding door de stad Het echtpaar Joolen uit Maarn moet nog een beetje wennen in Almelo, maar met de hulp van Scoop welzijn gaat dat helemaal goed komen.

 

nieuwe inwoners (1) nieuwe inwoners (2) nieuwe inwoners (3) nieuwe inwoners (4) nieuwe inwoners (5) nieuwe inwoners (6) nieuwe inwoners (7) nieuwe inwoners (8) nieuwe inwoners (9) nieuwe inwoners (10) nieuwe inwoners (11) nieuwe inwoners (12) nieuwe inwoners (13) nieuwe inwoners (14) nieuwe inwoners (15) nieuwe inwoners (16) nieuwe inwoners (17) nieuwe inwoners (18) nieuwe inwoners (19) nieuwe inwoners (20) nieuwe inwoners (21) nieuwe inwoners (22) nieuwe inwoners (23) nieuwe inwoners (24) nieuwe inwoners (25) nieuwe inwoners (26) nieuwe inwoners (27)