Onderscheiding voor Almelose mensenredder

Onderscheiding voor Almelose mensenredder

In aanwezigheid van collega’s, vrienden, vertegenwoordigers van brandweer en politie en het geredde slachtoffer ontving Bart Snellink donderdagmiddag uit handen van burgemeester Arjen Gerritsen de een getuigschrift en de bronzen legpenning van het Carnegie Heldenfonds. Op zondagmorgen 18 oktober vorig jaar redde Snellink na een stapavondje op de Rechteren van Limpurgsingel het leven van een automobilist die gewond in zijn auto zat terwijl het voertuig in brand stond. ‘U aarzelde niet en u greep snel en doortastend in bij een ernstig ongeval’, aldus Gerritsen. Ook waren er bloemen voor de niet aanwezige medepassagiers van de mensenredder.

HELD (1) HELD (2) HELD (3) HELD (4) HELD (5) HELD (6) HELD (7) HELD (8) HELD (9) HELD (10) HELD (11) HELD (12) HELD (13) HELD (14) HELD (15)

HELD (16)vlr  Bart Snellink en Mart Jeths