Cheque-Uitreiking van Stichting Mensen Voor Mensen aan Diverse Goede Doelen uit de Regio

Cheque-Uitreiking van Stichting Mensen Voor Mensen aan Diverse Goede Doelen uit de Regio

Almelo – Gisterenavond was de cheque-uitreiking van Stichting Mensen voor Mensen in de business club van Heracles Almelo. Burgemeester van Almelo, Arjen Gerritsen was hierbij aanwezig en overhandigde samen met de bestuurders van Stichting Mensen voor Mensen, Hans en Magda Evers van Marquette Detachering en Albert Hendrikse van Nijhof Wassink Groep de cheques aan de gelukkige goede doelen. Stichting Mensen voor Mensen maakt zich sterk voor mensen die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland. Door de recordopbrengst van het Haring Gala dit jaar konden veel lokale goede doelen gesteund worden waaronder: Speeltuin Almelo, Eethoek Almelo, WIOS Wierden, Manna Twenterand, Waypoint Twenterand, Stichting BOWIE en Stichting BOOT. Maar liefst €60,000,- aan cheques werd er gisteren door Stichting Mensen voor Mensen geschonken aan deze goede doelen. Het was een ontzettend mooie avond!

mensen voor mensen (1) mensen voor mensen (2) mensen voor mensen (3) mensen voor mensen (4) mensen voor mensen (5) mensen voor mensen (6) mensen voor mensen (7) mensen voor mensen (8) mensen voor mensen (9) mensen voor mensen (10) mensen voor mensen (11) mensen voor mensen (12) mensen voor mensen (13) mensen voor mensen (14) mensen voor mensen (15) mensen voor mensen (16) mensen voor mensen (17)

m_C_M_1725

mensen voor mensen (19) mensen voor mensen (20) mensen voor mensen (21)