Esmee Schreurs krijgt haar eigen foto in de Wall of Fame in het bedrijfspand Utopia

Esmee Schreurs heeft vanaf vandaag haar eigen foto aan de Wall of Fame in het bedrijfspand Utopia. De Wall of Fame van Bekende Almeloers is een initiatief van de Almelose ondernemer en stadspromotor Jos Finkers is bedoeld om te laten zien dat het erg bijzonder is om is Almelo geboren te zijn. De kans op een succesvolle carrière is dan vele malen groter dan in een willekeurige andere stad, aldus Finkers. Esmee is ook opgenomen in de digitale variant van de Wall of Fame op www.bekendealmeloers.nl.

wall of fame (1) wall of fame (2) wall of fame (3) wall of fame (4) wall of fame (5) wall of fame (6) wall of fame (7) wall of fame (8) wall of fame (9) wall of fame (10) wall of fame (11) wall of fame (12) wall of fame (13)