Kiwanis Club Almelo brengt 400 kerstbomen weg naar de klanten

Ruim30 leden van Kiwanis Club Almelo hebben vandaag, zaterdag 10 december, een kleine 400 stuks Nordmann kerstbomen afgeleverd bij alle klanten welke een boom kochten voor het goede doel. Kiwanis Club Almelo houdt namelijk jaarlijks een kerstbomenactie en verdient daarmee zo’n € 6.400,-  om te schenken aan, in dit geval, het kinderproject ‘Weekendtoppers’, een lokaal project voor kinderen uit achterstandmilieus.

Maar gezellig is het zeker ook en de koffie, de taart, de snert bij de lunch, de barbecue en overuren draaiende biertap maken er een feestelijke dag van.

 

Naast het verkopen van kerstbomen verdient de club geld met het organiseren van het zogenaamde ‘Walking dinner’. Dit vindt jaarlijks plaats in de binnenstad van Almelo op de tweede woensdag in september. Dit succesvolle project levert maar liefst € 10.000,- op.

 

Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Een serviceclub, in het algemeen, is een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen (fundraising) en dat bijeengebrachte geld uitgeven aan goede doelen (fundspending). Een Kiwanis serviceclub heeft naast de genoemde doelstelling vooral persoonlijke ontplooiing van het individuele lid voor ogen.
Kijk voor informatie op www.kiwanis.nl/almelo

m_C_M_2319

Even de auto aan het lopen brengen en dan op weg naar de klanten

m_C_M_2321 m_C_M_2325

aanhangers vol werd er weg gebracht

m_C_M_2326 m_C_M_2329 m_C_M_2341 m_C_M_2343