Mijterontbijt

Vanochtend, in alle vroegte, was het weer tijd voor het UitAlmelo.nl Mijterontbijt. De goedheiligman kwam op bezoek en sprak met een aantal bijzondere mensen over de leerlingenbezoeken aan hun bedrijf tijdens de Almelo Academy. Ze bleken allen ook een goed repertoire aan Sinterklaasliedjes te hebben. Aanwezig waren de decanen en directies van de 4 Almelose scholen Het Noordik, Het Erasmus, Canisius en PiusX samen met mooie bedrijven uit Almelo. Er werd een dankwoord uitgesproken door onze voorzitter Annick van der Lof en tevens het aanbod gedaan aan de bedrijven om in contact te komen met hoogopgeleide Almelose jongeren. De stichting kan daarin een verbindende partner zijn. Uiteraard ging het vooral om de gezelligheid en een heerlijk ontbijt bij Het Stadslab Indië. Een bijzonder geslaagde ochtend!

MIJTER ONBIJT (1) MIJTER ONBIJT (2) MIJTER ONBIJT (3) MIJTER ONBIJT (4) MIJTER ONBIJT (5) MIJTER ONBIJT (6) MIJTER ONBIJT (7) MIJTER ONBIJT (8) MIJTER ONBIJT (9) MIJTER ONBIJT (10) MIJTER ONBIJT (11) MIJTER ONBIJT (12) MIJTER ONBIJT (13) MIJTER ONBIJT (14) MIJTER ONBIJT (15) MIJTER ONBIJT (16)