Nomen Nescio Almelo heeft 300 kerstpakketten uit gedeeld

Gisteren zijn bij Soweco 300 kerstpakketten ingepakt door 45 inpakkers en 30 chauffeurs zij vertegenwoordigers van de gezamenlijke serviceclubs in Almelo, de  inhoud was  een waardebon van de Hema van 100,00 euro en 25,00 euro aan boodschappen.

Ze waren druk met het inpakken en wegbrengen van 300 kerstpakken voor de door  sociale dienst, boodschappenmand en diaconie geselecteerde almelose gezinnen.

de organisatie en fondswerving is gedaan door Nomen Nescio Almelo, zij bedanken bedrijven, particulieren . stichtingen en de diaconie hartelijk voor hun bijdrages, zodat ook dit jaar weer 300 gezinnen in onze stad  zijn verblijd met dit pakket!
Nomen Nescio en de stichting de Boodschappenmand wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een Voorspoedig 2017.

Er is hard gewerkt om ook dit jaar deze actie weer te laten slagen, hartelijke dank daarvoor maar ook de gulle gevers, bedrijven en in almelo werkzame stichtingen die dit voor de 15e keer mogelijk gemaakt hebben!

kerstpakketten (1)

Dozen die allemaal goed gevuld worden

kerstpakketten (2)

En hun geven ze graag met plezier aan die mensen kijk maar naar het hand gebaar

kerstpakketten (3) kerstpakketten (4) kerstpakketten (5)nog even een Cheque er in en klaar voor verzending

 

kerstpakketten (6) kerstpakketten (7) kerstpakketten (8) kerstpakketten (9) kerstpakketten (10)