Oostvaarders sluiten kerstreeks af.

Oostvaarders sluiten kerstreeks af.

 

Shantykoor De Oostvaarders, die zich in december transformeren naar een echt kerstkoor en daar hun kleding ook helemaal op aanpassen, hebben op donderdag 22 december hun serie kerstconcerten afgesloten.

 

Zij waren te gast bij Bij Bosshardt aan de Troelstralaan in Almelo waar samen met een grote kerkzaal vol gasten een serie van acht kerstconcerten werd afgesloten. Bij Bosshardt is de afdeling van het Leger des Heils in Almelo dat tegen het einde van het jaar wordt ingericht als buurthuis voor de bewoners van deze wijk in Almelo. Een ieder die dat wil en zich daarvoor heeft aangemeld is van harte welkom om tijdens een heerlijke maaltijd te genieten van de zang van het shanty/kerstkoor.

Verschillende zalen heeft het koor in december aangedaan, van Rietmolen tot Langeveen en van een eigen concert, samen met het Hagenkoor tot een schitterend optreden in de partnerstad van Almelo Iserlohn. In het Parktheater in die stad, die plaats biedt aan 800 toeschouwers werd opgetreden voor een totaal uitverkochte zaal.

Rond half zes gisteravond begon het concert nadat coördinatrice Marjolein Heyboer en Majoor Ton Mosterd de aanwezigen welkom hadden geheten.

Liederen die bekend zijn bij de aanwezigen zoals Komt allen te samen, Stille nacht, heilige nacht en Midden in de winternacht deden het goed bij het publiek. Verder bracht het koor songs van Elvis Presley, Celin Dion , Bing Crosby en Tommy Flemings.

Dirigent Hans Visschedijk leidde het koor weer naar grote hoogte terwijl het combo, onder leiding van Anton Visscher de zaken op een voortreffelijke manier begeleiden.

leger (11)

leger (1) leger (2) leger (4) leger (5) leger (6) leger (7) leger (8) leger (9) leger (10) leger (3)Namens de Oostvaarders

HELE FIJNE FEESTDAGEN