Burgemeester Arjen Gerritsen krijgt het nieuwe Almelo Magazine en de nieuwe Cityguide aangeboden door Almelo Promotie

Woensdag 25 januari biedt Almelo Promotie het nieuwe Almelo Magazine en de nieuwe Cityguide aan burgemeester Arjen Gerritsen aan. Beide uitgaven zijn belangrijke instrumenten in de toeristische informatievoorziening in 2017 en 2018. Het magazine is gericht op potentiële bezoekers van buiten Almelo en de Cityguide neemt bezoekers die al in Almelo zijn bij de hand door de binnenstad.

Shoppingguide wordt Cityguide

In 2015 werd de Shoppingguide voor het eerst uitgegeven. Een handzaam boekje dat bezoekers een overzicht gaf van de vele winkels die de Almelose binnenstad rijk is. Almelo Promotie concludeert nu na twee jaar dat shoppen alleen iets te beperkt is en geen recht meer doet aan wat Almelo te bieden heeft. Daarom is de Shoppingguide omgedoopt tot volwaardige Cityguide. Het grote verschil is dat nu ook horeca, musea en bezienswaardigheden een plek hebben gekregen. Bovendien verdeelt de Cityguide de stad op in overzichtelijke gebieden.

Loes Haverkort en Daphne Bunskoek in het Almelo Magazine

Het Almelo Magazine laat zien waar we als stad trots op zijn, onze historie, de ondernemers en de prachtige omgeving. Daarbij mogen de vele BN’ers die onze stad heeft voortgebracht natuurlijk niet ontbreken. In deze editie geven actrice Loes Haverkort en presentatrice Daphne Bunskoek elk een interview over de stad waar ze geboren zijn.

almelo promotie (1) almelo promotie (2) almelo promotie (3) almelo promotie (4) almelo promotie (5) almelo promotie (6) almelo promotie (7)