Burgemeester opent nieuw hotelrestaurant Preston Palace

Burgemeester gemeente Almelo opent nieuw hotelrestaurant Preston Palace

Op donderdag 19 januari opende Arjen Gerritsen, burgemeester van de gemeente Almelo, het nieuwe hotelrestaurant in Preston Palace.

Verfrissend en modern restaurant

In amper zeven weken, de periode tussen 31 oktober en 23 december 2016, is het voormalige restaurant compleet gestript en verbouwd tot een compleet nieuw en nóg groter restaurant. Een uitdagend project dat zeer voorspoedig is verlopen dankzij de tomeloze inzet van alle medewerkers, perfecte planning en puur vakmanschap. Op donderdag 19 januari opent Gerritsen, na een welkomstwoord van directielid Carlo Slag, een verfrissend en modern hotelrestaurant, dat is voorzien van de nieuwste technieken bij de buffetten, showcooking, verfrissende salade-bars, een cool kinderbuffet, bruisende bar, een eigentijdse inrichting met handgemaakte wanddecoratie, knusse zitjes, bankjes en gezellige hoekjes. Deze verrassende elementen optimaliseren het gevoel van een ‘warm welkom’ en ‘ultieme gastvrijheid’. Het nieuwe hotelrestaurant, met bijna 650 zitplaatsen, is een aanwinst voor Preston Palace en we zijn trots dat dit ‘unique selling point’ wordt geopend door de burgemeester. Het is immers ook een aanwinst voor de gemeenste Almelo en een groot winstpunt dat Gerritsen dit ook op waarde weet te schatten.

prestonpalace (1) prestonpalace (2) prestonpalace (3) prestonpalace (4) prestonpalace (5) prestonpalace (6) prestonpalace (7) prestonpalace (8) prestonpalace (9) prestonpalace (10) prestonpalace (11) prestonpalace (12) prestonpalace (13) prestonpalace (14) prestonpalace (15) prestonpalace (16) prestonpalace (17) prestonpalace (18) prestonpalace (19) prestonpalace (20) prestonpalace (21) prestonpalace (22) prestonpalace (23) prestonpalace (24) prestonpalace (25) prestonpalace (26) prestonpalace (27) prestonpalace (28) prestonpalace (29) prestonpalace (30) prestonpalace (31) prestonpalace (32) prestonpalace (33) prestonpalace (34) prestonpalace (35) prestonpalace (36) prestonpalace (37)