Nieuwjaars receptie V.D.D.

Sinds medio 2016 in de VVD Almelo samengegaan met VVD Twente Centraal (Almelo, Hengelo, Enschede, Haaksbergen, Borne en Hof van Twente). De nieuwjaarsreceptie in 2017 is in Almelo gehouden in het Hookhoes. Veel prominente VVD-ers (1e kamer, statenleden, raadsleden), maar ook veel betrokken inwoners van Almelo en Twente waen aanwezig. De nieuwe voorzitter Ruud Boersma heeft kort gesproken, Egbert Willems voor de afdeling Almelo en Jemy Pauwels als fractievoorzitter hebben kort het afgelopen jaar gerefelecteerd. Daarna was er tijd voor de borrel en om met elkaar (en de vele nieuwe gezichten) over Almelo, politiek en/of voor de gezelligheid te praten.

De VVD Almelo wenst u allen een gelukkig en gezond 2017!

vvd (1) vvd (2) vvd (3) vvd (4) vvd (5) vvd (6) vvd (7) vvd (8) vvd (9) vvd (10) vvd (11) vvd (12)