Sportverkiezing Almelo mooi Gala

Sportverkiezing Almelo mooi Gala

Afgelopen vrijdag werden Reshmie Oogink en Lesley ten Tusscher gekozen tot sportman en sportvrouw van Almelo. De sportverkiezingen werden voor de vierde keer gehouden. Deze waren georganiseerd door het Sportbedrijf in samenwerking met Tubantia en  vonden plaats in de IIspa. Het werd een gezellige happening. Alle genomineerde sporters werden gepresenteerd via fraaie filmpjes gemaakt door medewerkers van Aafm en Aavisie.

Bij de talenten was het Turnster Astrid de leeuw die eerste werd.  Bij de sporters met een beperking gingen de spelers van het MHC Hockey-team er met de eerste prijs vandoor.  Eurosped kreeg de eerste prijs bij de teamsporten.. Prosoc een organisatie die voetballers  met een rugzakje stimuleert om ook te gaan sporten wonnen de stimuleringsprijs. Reshmie Oogink won als taekwondo beoefenaar de titel van sportvrouw voor de vierde keer. Motorsporter lesley ten Tusscher werd Sportman. De Almelose Esmee Schreurs won afgelopen jaar de voicekids en mocht enkele liedjes laten horen.

sportgala (15)

sportgala (1) sportgala (2) sportgala (3) sportgala (4) sportgala (5) sportgala (6) sportgala (7) sportgala (8) sportgala (9) sportgala (10) sportgala (11) sportgala (12) sportgala (13) sportgala (14) sportgala (16) sportgala (18) sportgala (19) sportgala (20) sportgala (21) sportgala (23) sportgala (25) sportgala (26)