Carnavalsfeest bij De Klup Twente

Carnavalsfeest bij De Klup Twente

In het Meester Siebelinkhuis werd al op donderdag 16 februari carnaval gevierd met carnavalsvereniging De Tolmennekes, de dweilband, prins Steven I, prinses Rianne, adjudant Bjorn en hofdame Inez, de raad van elf, de KlupBand en de Klup DJ maakten er weer een prachtig feest van voor de deelnemers, die zich allemaal weer prachtig verkleed hadden.

Natuurlijk kon er gedanst  worden en was er een gezellige lange polonaise. Maar er werd ook een mega grote groepsfoto gemaakt en oorkondes uitgereikt. Mike en Dewy werden uitgeroepen tot Klupprins en -prinses omdat zij zich het mooiste verkleed hadden en was er ook een prijs tot de meest verrassend verklede vrijwilliger. En natuurlijk werden ook de stagiaires en vrijwilligers die het carnavalsfeest georganiseerd hadden in het zonnetje gezet.

CARNAVAL CLUB (1) CARNAVAL CLUB (2) CARNAVAL CLUB (3) CARNAVAL CLUB (4) CARNAVAL CLUB (5) CARNAVAL CLUB (6) CARNAVAL CLUB (7) CARNAVAL CLUB (8) CARNAVAL CLUB (9) CARNAVAL CLUB (10) CARNAVAL CLUB (11) CARNAVAL CLUB (12) CARNAVAL CLUB (13) CARNAVAL CLUB (14) CARNAVAL CLUB (15) CARNAVAL CLUB (16) CARNAVAL CLUB (17) CARNAVAL CLUB (18) CARNAVAL CLUB (19) CARNAVAL CLUB (20) CARNAVAL CLUB (21) CARNAVAL CLUB (22) CARNAVAL CLUB (23) CARNAVAL CLUB (24) CARNAVAL CLUB (25) CARNAVAL CLUB (26) CARNAVAL CLUB (27) CARNAVAL CLUB (28) CARNAVAL CLUB (29) CARNAVAL CLUB (30) CARNAVAL CLUB (31) CARNAVAL CLUB (32) CARNAVAL CLUB (33) CARNAVAL CLUB (34)