Kubus gaat verder met nieuwe eigenaar op nieuwe locatie

Kubus gaat verder met nieuwe eigenaar op nieuwe locatie

ALMELO- Onlangs heeft Kubus Almelo, hét kantoor voor administratie, belastingen en bedrijfsadvies, ingrijpende veranderingen ondergaan. Tom van Wijk, de voormalige eigenaar van het kantoor, heeft plaats gemaakt voor Robert Fidder. Tom van Wijk had een kantoor aan huis. Robert Fidder heeft de keuze gemaakt een ruimte te huren in het voormalige Soweco-kantoor Matrix aan de Plesmanweg 9.

‘Eén op één met ondernemers bezig zijn om te zorgen dat ze goed inzicht hebben in hun fiscale en financiële huishouding. Totaal-ontzorging op fiscaal en financieel/administratief gebied, zodat de ondernemer bezig kan zijn met waar hij goed in is, namelijk ondernemen!’ legt Robert Fidder uit. Hij heeft vele jaren ervaring opgedaan als adviseur op deze gebieden. Het MKB (Midden- en kleinbedrijf) is zijn favoriete werkterrein. Hij heeft een accountancy-opleiding gevolgd en een opleiding tot belastingadviseur. Als belastingadviseur is hij ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs, dé waarborg voor goed fiscaal advies. De aansluiting bij Kubus Coöperatie zorgt er daarnaast voor dat alle benodigde kennis en diensten binnen handbereik zijn. Hierbij kan gedacht worden aan subsidie-advies, schuldhulpverlening of assurantiën. Ook is zo gegarandeerd dat men tijdens vakanties of ziekte adequaat geholpen wordt en de continuïteit gewaarborgd is.

Robert Fidder is ook ondernemer en dat wil hij de ondernemers graag laten weten. Hij geeft daarmee aan dat hij weet wat er bij hen speelt omdat hij in dezelfde omstandigheden verkeert. Het staat ook in het bedrijfslogo. Een goede vertrouwensrelatie opbouwen en een duidelijk en gedegen advies is waar Kubus Almelo voor staat en dat vindt men van het grootste belang. Kubus Almelo kiest daarom voor een persoonlijke benadering, een proactieve houding en een goede bereikbaarheid. Robert Fidder fungeert graag als klankbord voor de ondernemer. Dit alles tegen een scherpe, concurrerende en vaste prijs. Telefonische advisering is hierbij natuurlijk inbegrepen. Kubus Almelo staat zogezegd 4-kant achter uw zaak.

KUBUS Almelo ∙ Plesmanweg 9-103 7602 PD ∙ Postbus 557 7600 AN ∙ Almelo
t 0546-232046 ∙ m 06-46290903
almelo@kubus.nl www.kubusalmelo.nl
Beconnummer 671873 ∙ KvK 55193463 ∙ BTW NL127870842B02

m_COEN3739X