Talentenavond

Talentenavond

Vorig jaar nog in de jury; vanavond speelde Lotta Rasva het voorprogramma van de singer songwriter contest in Café België. Deze eerste van drie talentenavonden wordt georganiseerd in aanloop naar de Twentse Lente, het festival dat van 26 t/m 28 mei in de binnenstad van Almelo plaatsvindt.

Juryleden Eva Luitsz, Ruud de Jong en Gonneke Bennes hadden geen makkelijke taak om de singer songwriter te kiezen die mag optreden tijdens de Twentse Lente.

Tenui begon de talentenavond met zijn opvallend heldere stem en fijne gitaarsound.

Iris Snelleberg liet iedereen vervolgens stil worden met haar warme stemgeluid en verrassende melodieën achter de piano.

Wouter Asveld nam ons mee terug naar de seventies met zijn bijzondere sound.

Tot slot verraste Noa Bambur ons met haar volwassen stem; een talent waar we nog veel van gaan horen.

Heel cliché, maar de jury had het niet makkelijk. Maar de unanieme winnaar van de podiumplek is Iris Snellenberg, onder andere omdat zij de aandacht van het publiek wist vast te houden en zowel krachtig als heel klein met haar muziek krachtig was en wist te boeien.

twentselente (7)

twentselente (1) twentselente (2) twentselente (3) twentselente (4)Juryleden Eva Luitsz, Ruud de Jong en Gonneke Bennes

twentselente (13)

twentselente (5) twentselente (6) twentselente (8) twentselente (9)

twentselente (14) twentselente (10) twentselente (11) twentselente (12) twentselente (16) twentselente (17) twentselente (18) twentselente (19) twentselente (20) twentselente (21) twentselente (22) twentselente (23)winnaar van de podiumplek is Iris Snellenberg

twentselente (24)