Vitaal in Twente zet zich in voor een gelukkig, gezond en actieve en samenleving in Twente.

Vitaal in Twente zet zich in voor een gelukkig, gezond en actieve en samenleving in Twente.

Met samenwerkende partners en zorgverzekeraars stimuleren wij jong en oud om actief en preventief aandacht te besteden aan de eigen gezondheid en vitaliteit. Met als resultaat dat mensen minder gebruik hoeven maken van de zorg.

Vitaal zijn – en blijven – is afhankelijk van veel dingen. Met mate eten en drinken is belangrijk. Maar geen zorgen over je geld en weten op wie je een beroep kunt doen als je zelf niet meer in staat bent om je tuin te onderhouden kunnen ook bijdragen. Dat, aldus Raymond Harmsen, is de achterliggende gedachte geweest bij de oprichting van de stichting in september 2016.

Zowel particulieren als bedrijven hebben baat bij de nieuwe stichting.

Waar vraag een aanbod elkaar treft

In het dagelijks leven zijn er heel veel zaken die je niet goed kent, of waarvan je niet goed weet hoe je ze moet aanpakken. De ene zegt het zus en de andere zegt het zo. Uiteraard met de beste bedoeling. Op verschillende domeinen uitblinken is echter in de praktijk quasi onmogelijk. Enkele nuttige en goede tips kunnen je helpen om in ieder geval goed je plan te kunnen trekken in een concrete situatie.

Dat hoeft niemand alleen te doen, het is juist de bedoeling om het samen te doen met bijvoorbeeld de wijk, de school, het werk en ook de buren om elkaar te helpen, en een beetje voor elkaar te zorgen.

Voordelen

Groot voordeel is dat Zilveren Kruis voor deelnemers van de stichting kortingen geeft op de verzekering: 5 % op de basisverzekering en 10 % op de aanvullende pakketten. Verder zijn er gratis behandelingen fysiotherapie en een aanbod van de cursus valpreventie voor ouderen (Vallen Verleden Tijd).

Ook is er een gratis inloop uur voor Budget coaching. Hierbij krijgt u informatie over het efficiënt met geld om gaan.

Meedoen of vragen over Vitaal in Twente? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

www.vitaalintwente.nl

vitaal (1) vitaal (2) vitaal (3) vitaal (4) vitaal (5) vitaal (6) vitaal (7)