Yess R laat harten van de achtste groepers harder slaan

Daags voor de echte Valentijnsdag mochten de achtste groepers van verschillende basisscholen naar het Theaterhotel komen.  Hier werden ze getrakteerd op verschillende optredens. Daaronder was Max Schoemaker. Hij zong ‘I have nothing’, Max mag binnenkort ook zijn opwachting maken bij de Voice kids bij RTL 4. Daarnaast mochten nog een aantal talenten van zich laten horen. De speciale dansgroep Intens uit Wierden liet verschillende inspirerende dansen zien. De dansgroep heeft al meerdere mooie titels op haar naam staan. Maar de grote ster van de avond was Yes–R. Hij stal de show en de meesten lieten luidkeels merken hoe idolaat ze van hem zijn. Het gegil en gedans was niet van de lucht en er werden heel wat fotootjes geschoten met de mobieltjes.  De hele avond was georganiseerd vanuit de Pius X. Zij hopen natuurlijk dat veel achtste groepers de weg naar de Pius weten te vinden in het komende schooljaar.

valentijn (1) valentijn (2) valentijn (3) valentijn (4) valentijn (5) valentijn (6) valentijn (7) valentijn (8) valentijn (9) valentijn (10) valentijn (11) valentijn (12) valentijn (13) valentijn (14) valentijn (15) valentijn (16) valentijn (17) valentijn (18) valentijn (19) valentijn (20) valentijn (21) valentijn (22) valentijn (23) valentijn (24) valentijn (25) valentijn (26) valentijn (27) valentijn (28) valentijn (29) valentijn (30) valentijn (31) valentijn (32) valentijn (33) valentijn (34) valentijn (35) valentijn (36) valentijn (37) valentijn (38) valentijn (39) valentijn (40) valentijn (41)